Krijtverf 

Er zijn 28 producten

De Krijtverf van Meubelproducten is een watergedragen, afwasbare, milieuvriendelijke en dekkende verf met een poedermat uiterlijk. Onze krijtverf bevat geen oplosmiddel en is reukarm. Onze Krijtverf  droogt snel en geeft een egale afwerking. Geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden,  zoals onbewerkt en/of geverfd hout, steen, behang, me...

De Krijtverf van Meubelproducten is een watergedragen, afwasbare, milieuvriendelijke en dekkende verf met een poedermat uiterlijk. Onze krijtverf bevat geen oplosmiddel en is reukarm. Onze Krijtverf  droogt snel en geeft een egale afwerking. Geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden,  zoals onbewerkt en/of geverfd hout, steen, behang, meubels enz. Onze Krijtverf kan rechtstreeks aangebracht worden zonder eerst een grondlaag te zetten, tenzij de ondergrond  vet is. Het kleurassortiment wordt gekenmerkt door een rustique landelijke uitstraling.

Gebruiksaanwijzing:


Ondergrond goed ontvetten (indien nodig) en goed schuren. Een oude waslaag verwijderen met intensief reiniger. Breng de Krijtverf aan met een kwast. De verf verdelen over het oppervlak en strijk in de richting van de houtnerf. De verf kan ook met een roller aangebracht worden. Eventueel direct nastrijken om z.g. “sinaasappeleffect" te vermijden.

VOS : EU grenswaarde voor dit product (Cat A/c) : 30 g/l. Dit product bevat < 0.020 g/l VOS. 

Het rendement is ca. 12 m² per liter. Bij donkere kleuren is dit zelfs iets meer, daar donkere kleuren een hogere dekkingsgraad hebben. Het is een geweldig product om een oude look aan meubels te geven.

De Krijtverf kan eventueel afgewerkt worden met blanke boenwas, Meubelolie Naturel of Naturel Mat.
Het kan zijn, dat door het afwerken met onze Meubelolie Naturel of Naturel Mat, de kleur iets donkerder wordt. Dit is met name bij de lichte tinten het geval. Vooral met wit/antiek wit en gebroken wit  wordt de kleur wat geler. Bij andere kleuren wordt de kleur intenser/dieper.

Met krijtwas kunnen er antiekeffecten worden aangebracht op de meubels die behandeld zijn met Krijtverf. Hiervoor zijn Krijtwas Wit, Zwart, Grijs en Taupe beschikbaar.

In de onderstaande kleurenkaart ziet u welke kleuren krijtverf wij verkopen. Door te klikken op de kleur, komt u op de pagina waar u de krijtverf aan uw winkelwagen kunt toevoegen.

Tiffany Blue met Krijtverf Turquoise


Wij zijn dol op ons assortiment Krijtverf. Één van onze kleuren is bijvoorbeeld Turquoise. Een prachtige frisse kleur, die ons doet denken aan  het Franse landleven en de nieuwste trendkleur Tiffany Blue, welke centraal stond in de Ariadne at Home! Het geschuurde effect, zoals op de foto hieronder maakt het brocante sfeertje helemaal af.  Tip : Gebruik voor de muur bijvoorbeeld de kleur Warm Oranje, dit geeft een mooi contrast 

 

 

Minder
Meer
Toont 1 - 24 van 28 producten
Nieuw! Steigerhout Color wash

Nieuw! Hydro Meubel- en vloerolie (Eco)

U kunt nu ook afhalen

iDEAL en PostNL

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief