facebook

Meubelolie & Vloerolie van de hoogste kwaliteit!

Uw nieuwe vloer of meubelstuk verdienen alleen de beste bescherming tegen vocht en vuil. Met de meubelolie en vloerolie van Meubelproducten.nl, bent u verzekerd van de beste bescherming. Ten opzichte van andere behandelmethodes, steekt meubelolie/vloerolie met kop en schouders boven alle anderen uit. De wasolie (een andere naam voor onze meubelolie/vloerolie) is in meerdere kleuren beschikbaar zoals wit, naturel, weisgrund, bruin, grijs, noten enz. enz. Onze meubelolie/vloerolie word ook vaak onder de naam hardwax of hardwaxolie verkocht.

De voordelen van meubelolie & vloerolie op basis van wasolie / hardwaxolie zijn:

  • Beschermt tegen vocht zoals waterkringen van glazen.
  • Gebruik onderzetters dus niet nodig!
  • Is gewoon met een vochtige doek af te nemen.
  • Meubelolie is bij slijtage zeer makkelijk te onderhouden/bijwerken.
  • Kan niet wegsmelten zoals lak/vernis doet!


De producten die wij verkopen zijn allemaal van A-kwaliteit. Wanneer u producten van lagere kwaliteit gebruikt, kan dit desastreuze gevolgen hebben.

Meubelolie/Vloerolie in verschillende kleuren.

De naturel meubelolie/vloerolie geeft houten vloer of meubelen een zeer warme uitstraling. Hoewel deze naturel uitstraling zeer populair is, kan het toch het zijn dat u een andere kleur in gedachten heeft. Zo kunt u met de wasolie weisgrund een onbehandelde uitstraling krijgen, terwijl er toch een beschermlaag wordt aangebracht op het hout. Ook kunt u een van onze kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur aan uw vloer of meubelen te geven. Hierbij moet u eerst de kleurolie aanbrengen en afwerken met 2 á 3 lagen naturel wasolie als beschermlaag.

Moeite met het bepalen van de juiste een kleur?

Soms is het bepalen van de juiste kleur erg moeilijk. Vooral als u een speciale kleur zoekt die al op andere meubelen is aangebracht, kan het soms moeilijk zijn om te kiezen welk product u nodig bent. Waar mogelijk bieden wij van al onze producten testerpotjes aan, zodat u thuis de verschillende producten en kleur kunt uitproberen. Mocht u toch liever persoonlijk advies krijgen en samen met één van onze medewerkers de juiste kleur bepalen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Nieuwe producten

Recente berichten

Kast met andere uitstraling

Kast met andere uitstraling

Deze foto's kregen wij van een tevreden klant die hun meubels een totaal andere kleur wilden geven. De kasten zijn behandeld met Wasolie Ebben. Lees meer »
Eiken bed

Eiken bed

Prachtig voorbeeld van een klant Lees meer »
Van donker eiken naar modern taupe

Van donker eiken naar modern taupe

Goede morgen,

Graag had ik deze foto's willen delen met jullie. Lees meer »
Jachtkast behandeld met Krijtverf Gebroken Wit

Jachtkast behandeld met Krijtverf Gebroken Wit

Goedemorgen!

Ik heb laatst bij jullie een blik krijtverf gehaald voor mijn bewerkelijke jachtkast en: het is fantastisch geworden!! Daar komt bij dat het echt razendsnel ging. Ik heb ligt geschuurd (wel secuur in alle hoeken en gaten), afgenomen met ammonia en daarna schilderen. Dekte goed, tegelijkertijd bleven alle kleine details in het houtsnijwerk wel behouden.

Lees meer »
Weisgrund als white wash gebruiken

Weisgrund als white wash gebruiken

Hallo,
Hierbij het resultaat van de meubels die ik behandeld heb volgens jullie advies. Lees meer »

Coverstyle tweetLaatste Tweets

x
pname

Het product is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen

« Verder winkelen
Afrekenen »
x
Is er een fout opgetreden. Probeer het nogmaals.

huston we have a problem

« Verder winkelen