Kalkwas & Krijtwas Grijs Bekijk op ware grootte

Kalkwas & Krijtwas Grijs

  • Kalkwas Grijs voor het verkrijgen van een grey wash uitstraling
  • Reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk
  • Kalkwas is ook in wit, taupe  en zwart verkrijgbaar

Meer details

Beschikbaarheid: Op voorraad

quantity up quantity down

€ 11,95

Krijtwas & Kalkwas Grijs is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Grey Wash uitstraling kunt geven.

Grey Wash uitstraling met Kalkwas Grijs

Met de Krijtwas & Kalkwas Grijs kunt u uw meubelen een licht grijze uitstraling geven. De Kalkwas, welke ook wel bekend is onder de naam limingwax, is gemaakt van o.a. bijenwas en carnaubawas, gemengd met witte kalk en grijze pigmenten. Door de grijze kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Kalkwas Grijs geeft het hout een prachtige lichte grijze uitstraling. Ook kan Kalkwas Grijs gebruikt worden om een verflaag grijze accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Kalkwas Grijs een mooie grijze waas.

Andere kleuren kalkwas

Kalkwas is tegenwoordig ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit:
Kalkwas & Krijtwas Wit
Kalkwas & Krijtwas Zwart
Kalkwas & Krijtwas Taupe

Samenstelling Kalkwas

De kalkwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Kalkwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met kalkwas onderhouden worden. Een behandeling met de kalkwas zorgt er voor dat uw meubelstuk weer een mooie glans krijgt en laat oppervlakkige krassen en vlekken verdwijnen.

Gebruiksaanwijzing:

Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te gemakkelijker is het uitpoetsen. Voor het uitpoetsen kunt u eventueel ook gebruik maken van een speciale handborstel met leer.

Voorbeelden van meubelen behandeld met Kalkwas Grijs kunt u op de volgende pagina bekijken: http://www.meubelproducten.nl/nieuwsoverzicht/klantenervaringen/steigerhout-oud-maken

Voorbeelden
In de volgende video zijn de verschillende stappen voor het aanbrengen van kalkwas Wit & Zwart (helaas geen grijs) uitgelegd. Deze video is gemaakt door een klant die graag met deze video zijn ervaringen wilde delen:

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Kalkwas & Krijtwas Grijs

Kalkwas & Krijtwas Grijs

  • Kalkwas Grijs voor het verkrijgen van een grey wash uitstraling
  • Reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk
  • Kalkwas is ook in wit, taupe  en zwart verkrijgbaar

Schrijf uw recensie

3 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product kochten, kochten ook