Skip to content

Waterbeits P-beits Zwart Extra (P9005)

  • Waterbeits in de kleur: Zwart Extra (P9005, extra dekkingskracht)
  • Verbruik: 1 liter per 12 tot 15 vierkante meter
  • Ingebouwde sealer
Wissen

Informatie

Waterbeits P-beits Zwart Extra is geschikt voor diverse houtsoorten. Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de waterbeits Zwart Extra eerst uit te testen. Houtsoorten zoals beukenhout hebben namelijk speciale behandeling nodig om te voorkomen dat er vlekken ontstaan.Ook blauwzwam of spint vragen speciale gemaakte waterbeits. De waterbeits P-beits Zwart Extra is voor de rest prima te gebruiken op gangbare houtsoorten zoals eiken, grenen, teak, kersen enz. enz.
Deze waterbeits is een P-beits zoals wij dat noemen, dit betekent dat er een sealer in verwerkt is. De beits is hierdoor ook iets dikker. Deze sealer geeft een lichte bescherming. Het wordt afgeraden om daaroverheen nog weer een andere bescherming aan te brengen.

Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik de beits goed schudden of doorroeren. Dit voorkomt kleurverschillen bij het verwerken van de beits. Mocht u de beits willen verdunnen, dan dient u eerst contact met ons op te nemen voor overleg. Schuur het hout niet te glad zodat de beits nog opgenomen kan worden.Wanneer u de beits te dik aanbrengt, kan u dit met een spons of doek egaliseren. Laat de beits vervolgens goed drogen om zo problemen (zoals wit doorslaan) bij de afwerking te voorkomen. Het verbruik van de waterbeits Zwart Extra is ongeveer 1 liter per 12 tot 15 vierkante meter.

Productbeoordelingen

Voor dit product zijn er nog geen reviews. Voeg nu een review toe.

Producteigenschappen

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

50 ml (testerpotje), 1 liter

Kleuren

Zwart Extra (P9005)

Aanbrengen

Spons of doek

Verbruik

12 – 15 m² / liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waterbeits P-beits Zwart Extra (P9005)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productsheet Waterbeits

Meer weten over dit product? Bekijk dan de productsheet