In prijs verlaagd!

Houtvuller Pine (Grenen)

Nieuw

  • Zeer sterk twee componenten houtvulmiddel
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voor binnen en buiten gebruik

Meer details

€ 45,20

€ 70,45

-€ 25,25

Bonda wood fill is een houtvuller van zeer hoge kwaliteit. Deze twee componenten houtvuller heeft een korte droogtijd en geeft een mooi en glad oppervlak. Zodra de houtvuller uitgehard is, kunt u deze zonder problemen naschuren. Het vollopen van uw schuurpapier is met dit houtvulmiddel niet aan de orde. Ook kan men na het uitharden in de houtvuller boren of deze overschilderen. Bij het behandelen van het hout met beits of olie producten, zal de houtvuller de goede kleur aannemen.

Bonda Wood Fill kan gebruikt worden voor reparaties aan rot hout zoals vaak aanwezig in trappen, raamkozijnen en deurposten. Wanneer u er voor zorgt dat al het rotte hout verwijderd is, kunt u met de houtvuller de gaten weer opvullen. Voor zeer diepe gaten kan het nodig zijn om de houtvuller in meerdere lagen aan te brengen. De houtvuller kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden!

Gebruiksaanwijzing

De houtvuller moet alleen aangebracht worden in/op droog hout. Ook is het belangrijk om het hout van te voren goed te ontvetten met ammonia (niet te gebruiken bij eiken, want het looizuur in eiken kan een reactie aangaan met de ammonia, gebruik hiervoor een andere ontvetter, bijv. St. Marc)

Mix vlak voor gebruik het vulmiddel en de harder door elkaar. Meng het volume van ongeveer een golfbal aan vulmiddel met het volume ter grootte van een erwt aan harder. Meng het vulmiddel en harder net zolang totdat een gelijkmatige kleur ontstaat. Let hierbij goed op dat er geen luchtbellen in het mengsel ontstaan. Het houtvullermengsel blijft ongeveer 6-10 minuten verwerkbaar, waarna het een gelachtige structuur aanneemt. Na ongeveer 15 minuten bij 18 graden Celsius zal de houtvuller uitgehard zijn. Wanneer er meer harder bij het mengsel gedaan wordt, zal de droogtijd korter zijn of juist langer wanneer minder harder gebruikt wordt. Ook wanneer er gewerkt wordt bij hogere temperaturen, zal de houtvuller sneller drogen/uitharden.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Houtvuller Pine (Grenen)

Houtvuller Pine (Grenen)

  • Zeer sterk twee componenten houtvulmiddel
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voor binnen en buiten gebruik