Kalkwas & Krijtwas Taupe

Nieuw

  • Kalkwas & Krijtwas Taupe
  • Reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk
  • Kalkwas & Krijtwas is ook in wit, grijs en zwart verkrijgbaar

Meer details

187 Producten

€ 10,21

Krijtwas & Kalkwas Taupe is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Grijs/bruine (Klei) uitstraling kunt geven.

Taupe Wash uitstraling met Krijtwas & Krijtwas Taupe

Met de Krijtwas & Kalkwas Taupe kunt u uw meubelen een lichte bruin/grijze uitstraling geven. De Kalkwas & Krijtwas, welke ook wel bekend is onder de naam limingwax, is gemaakt van o.a. bijenwas en carnaubawas, gemengd met kalk en aarde pigmenten. Door de kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Kalkwas & Krijtwas Taupe geeft het hout een prachtige aardetint. Ook kan Kalkwas & Krijtwas Taupe gebruikt worden om een verflaag bepaalde accenten te geven. Lichtere verflagen zoals wit, crème of ivoor krijgen door de Kalkwas & Krijtwas Taupe een mooie waas.

Andere kleuren Kalkwas & Krijtwas

Kalkwas is ook verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs:

Kalkwas & Krijtwas Wit
Kalkwas & Krijtwas Zwart
Kalkwas & Krijtwas Grijs

Samenstelling Kalkwas

De Kalkwas & Krijtwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Kalkwas & Krijtwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden. 

Gebruiksaanwijzing

Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een zachte borstel of doek. Hoe droger de was is, des te gemakkelijker is het uitpoetsen. 

Voorbeelden van meubelen behandeld met kalkwas kan u op de volgende pagina vinden: http://www.meubelproducten.nl/nieuwsoverzicht/klantenervaringen/meubelen-met-kalkwas-behandeld

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kalkwas & Krijtwas Taupe

Kalkwas & Krijtwas Taupe

  • Kalkwas & Krijtwas Taupe
  • Reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk
  • Kalkwas & Krijtwas is ook in wit, grijs en zwart verkrijgbaar