In prijs verlaagd!

Krijtverf Licht Grijs / Dolphin Dance

Nieuw

 • Kleur: Licht Grijs / Dolphin Dance
 • Sneldrogend en reukarm
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Erg vriendelijk geprijsd

Meer details

9 Producten

€ 3,39

€ 7,69

-€ 4,30

De Krijtverf Licht Grijs van Meubelproducten.nl is gemaakt van echt krijt op basis van eeuwenlange recepturen voor het produceren van Krijtverf Licht Grijs . Gecombineerd met de hedendaagse technieken, is deze historische Krijtverf Licht Grijs een product van zeer hoge kwaliteit. De Krijtverf Licht Grijs bevat een zeer hoog percentage aan krijt en hoogwaardige natuurlijke pigmenten. Deze verf is te gebruiken op bijna elke ondergrond, zonder dat er uitgebreid geschuurd hoeft te worden of primers aangebracht hoeven te worden.

Het is een geweldig product om een oude look aan meubelen te geven. De Krijtverf Licht Grijs kan afgewerkt worden door een beschermlaag met blanke boenwas, meubelolie Naturel of Naturel Mat.

Met krijtwas kunnen er antiekeffecten worden aangebracht op de meubelen die behandeld zijn met Krijtverf. Hiervoor is de Krijtwas Wit, Zwart, Grijs en Taupe beschikbaar.

In totaal zijn er 28 kleuren beschikbaar. Van elke kleur is het mogelijk een kleurenstaaltje of een testerpotje te bestellen.

Onze milieuvriendelijke Krijtverf Licht Grijs is gemaakt op waterbasis en bevat natuurlijke pigmenten. Daarom kan hij ook gebruikt worden in omgevingen waar antiallergische en antibacteriële eigenschappen belangrijk zijn.

In het kort is onze Krijtverf Licht Grijs:

 • Gemaakt op basis van historisch receptuur, gecombineerd met  hedendaagse technieken
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Sneldrogend en reukarm
 • Gekleurd met hoogwaardige natuurlijke pigmenten
 • Erg vriendelijk geprijsd

 

Gebruiksaanwijzing Krijtverf Licht Grijs

De Krijtverf Licht Grijs heel goed roeren voor gebruik. De ondergrond moet droog en ontvet zijn. Gebruik een ontvetter zoals bijv.  Intensiefreiniger.  Breng de Krijtverf Licht Grijs onverdund aan of verdun het eerst met water voor een 'wash' effect. Eventueel kan de Krijtverf Licht Grijs ook ingedikt worden door het een nacht zonder deksel te laten staan.

De Krijtverf Licht Grijs kan met een roller of met een kwast aangebracht worden. Voor het verven van meubelen wordt een zachte kwast geadviseerd. Wanneer u de Krijtverf Licht Grijs wil aanbrengen op hout dat zeer waarschijnlijk kan gaan “bloeden”, is het verstandig om eerst een houtprimer aan te brengen. Gereedschappen kunnen gereinigd worden met water.

Producteigenschappen Krijtverf Licht Grijs

Droogtijden: Aanraakdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 1 uur. (in sommige omstandigheden duurt drogen langer).
Verbruik: 8 tot 13 m² per liter, afhankelijk van het profiel en de poreusheid van de ondergrond
Milieu: Het product voldoet aan de Europese richtlijnen: EU limiet voor VOS voor dit product (cat: A/a)  is maximaal 30 g/l. Het VOS gehalte in ons product is maximaal 15 g/l.
Bewaren: Op een vorstvrije locatie: 1 – 2 jaar.
 

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Krijtverf Licht Grijs / Dolphin Dance

Krijtverf Licht Grijs / Dolphin Dance

 • Kleur: Licht Grijs / Dolphin Dance
 • Sneldrogend en reukarm
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Erg vriendelijk geprijsd
Nieuw! Steigerhout Color wash

Nieuw! Hydro Meubel- en vloerolie (Eco)

U kunt nu ook afhalen

iDEAL en PostNL

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief