In prijs verlaagd!

Krijtverf Lila / Magic Purple

Nieuw

 • Kleur: Lila / Magic Purple
 • Sneldrogend en reukarm
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Erg vriendelijk geprijsd

Meer details

2 Producten

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 3,39

€ 7,69

-€ 4,30

De Krijtverf Lila van Meubelproducten.nl is gemaakt van echt krijt op basis van eeuwenlange recepturen voor het produceren van Krijtverf Lila . Gecombineerd met de hedendaagse technieken, is deze historische Krijtverf Lila een product van zeer hoge kwaliteit. De Krijtverf Lila bevat een zeer hoog percentage aan krijt en hoogwaardige natuurlijke pigmenten. Deze verf is te gebruiken op bijna elke ondergrond, zonder dat er uitgebreid geschuurd hoeft te worden of primers aangebracht hoeven te worden.

Het is een geweldig product om een oude look aan meubelen te geven. Eventueel gecombineerd met  ons craqueleer product kan er een gebarsten verflaag gecreëerd worden. De Krijtverf Lila kan afgewerkt worden door een beschermlaag met blanke boenwas, meubelolie Naturel of Naturel Mat.

Met krijtwas kunnen er antiekeffecten worden aangebracht op de meubelen die behandeld zijn met Krijtverf. Hiervoor is de Krijtwas Wit, Zwart, Grijs en Taupe beschikbaar.

In totaal zijn er 28 kleuren beschikbaar.

Onze milieuvriendelijke Krijtverf Lila is gemaakt op waterbasis en bevat natuurlijke pigmenten. Daarom kan hij ook gebruikt worden in omgevingen waar antiallergische en antibacteriële eigenschappen belangrijk zijn.

In het kort is onze Krijtverf Lila:

 • Gemaakt op basis van historisch receptuur, gecombineerd met  hedendaagse technieken
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Sneldrogend en reukarm
 • Gekleurd met hoogwaardige natuurlijke pigmenten
 • Erg vriendelijk geprijsd

 

Gebruiksaanwijzing Krijtverf Lila

De Krijtverf Lila heel goed roeren voor gebruik. De ondergrond moet droog en ontvet zijn. Gebruik een ontvetter zoals bijv. Intensiefreiniger.  Breng de Krijtverf Lila onverdund aan of verdun het eerst met water voor een 'wash' effect. Eventueel kan de Krijtverf Lila ook ingedikt worden door het een nacht zonder deksel te laten staan.

De Krijtverf Lila kan met een roller of met een kwast aangebracht worden. Voor het verven van meubelen wordt een zachte kwast geadviseerd. Wanneer u de Krijtverf Lila wil aanbrengen op hout dat zeer waarschijnlijk kan gaan “bloeden”, is het verstandig om eerst een houtprimer aan te brengen. Gereedschappen kunnen gereinigd worden met water.

Producteigenschappen Krijtverf Lila

Droogtijden: Aanraakdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 1 uur. (in sommige omstandigheden duurt drogen langer).
Verbruik: 8 tot 13 m² per liter, afhankelijk van het profiel en de poreusheid van de ondergrond
Milieu: Het product voldoet aan de Europese richtlijnen: EU limiet voor VOS voor dit product (cat: A/a)  is maximaal 30 g/l. Het VOS gehalte in ons product is maximaal 15 g/l.
Bewaren: Op een vorstvrije locatie: 1 – 2 jaar.
 

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Krijtverf Lila / Magic Purple

Krijtverf Lila / Magic Purple

 • Kleur: Lila / Magic Purple
 • Sneldrogend en reukarm
 • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
 • Erg vriendelijk geprijsd
Nieuw! Steigerhout Color wash

Nieuw! Hydro Meubel- en vloerolie (Eco)

U kunt nu ook afhalen

iDEAL en PostNL

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief