Een onbehandelde en natuurlijke uitstraling krijgt u door....

In “Aanbevolen door Meubelproducten.nl” lichten wij regelmatig producten uit die net iets meer kunnen brengen dan gemiddeld als het gaat om afwerking, onderhoud of gewoon doordat het product een geweldige uitstraling geeft. In deze editie lichten we onze Wasolie uit!

Wasolie van Meubelproducten.nl zorgt ervoor dat uw meubel of vloer beschermt wordt tegen vocht en vuil. De poriën van het hout worden afgesloten waardoor er geen vuil en vocht meer kunnen binnendringen in het hout. Onze Wasolie geeft het hout een mooie natuurlijke uitstraling. Een groot voordeel van onze Wasolie is dat uw vloer gemakkelijk te onderhouden is. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden bijgewerkt, zelfs plaatselijk! Het is dus niet nodig om de hele vloer te behandelen als eens ergens een kleine beschadiging is.

Leest u ook een het bericht van J. Oudman die haar eikenhouten keuken heeft behandeld met Wasolie Weisgrund 3040 en Wasolie Naturel Mat 3000-30 en zo die mooie onbehandelde uitstraling heeft weten te behouden, maar toch goed beschermt is. 

Kortom: 

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Natuurlijke uitstraling
  • Groot assortiment kleuren
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Maximale bescherming van uw houten meubel of vloer

Hieronder hebben we de producten opgesomd die nodig zijn om uw houten vloer of meubel optimaal te beschermen zonder dat het donkerder wordt of vergeeld.

Deze producten heeft u nodig voor een mooie onbehandelde uitstraling!