fbpx Skip to content

Van de Specialist vóór de Specialist

Meubelproducten | Zakelijk

Oók voor de zakelijke gebruiker heeft Meubelproducten.nl zeer veel te bieden. Wat dacht u van aantrekkelijke prijzen, gratis advies over gebruik en toepassing van al onze producten en levering uit voorraad, dus razendsnelle levering en afhaalmogelijkheden.

Interessante voorwaarden

Voor nieuwe klanten hebben we ook nog eens zeer interessante voorwaarden om onze producten te testen. We hebben daarom zeer zorgvuldig een selectie gemaakt van een aantal van onze producten waarmee u verschillende systemen en toepassingen kunt testen. Deze testpakketten zijn voor u als zakelijke klant helemaal gratis

Mooi praatje

Wij kunnen een mooi praatje houden over de kwaliteit en het gemak van onze hoogwaardige producten, maar onze producten kunnen u het best zelf overtuigen door hun kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast bieden wij deze producten voor u als zakelijke klant ook nog eens tegen nóg gunstiger voorwaarden, waardoor u over topkwaliteit tegen en gunstige prijs kunt beschikken. Bestel daarom snel het testpakket van uw keuze en laat u overtuigen! Klik op de knop onder het testpakket van uw keuze en vul het formulier in. Voeg in de opmerkingen uw KvK-nummer en een geldig BTW nummer én het nummer van het pakket van uw keuze toe. Wij zorgen ervoor dat u dan zo snel mogelijk uw testpakket toegestuurd krijgt.

We bieden deze testpakketten aan in 4 varianten:

Pakket 1: Vloer- en Meubelolie

In testpakket 1 vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van kleuren uit ons assortiment van onze WasolieHardwaxolie en Structuurolie.

Met deze selectie kunt u een volwaardige test doen waarbij u het hout kunt kleuren en afwerken tot het uiteindelijke resultaat zoals dit aan uw klant geleverd wordt.

Het uiteindelijke resultaat geeft een natuurlijke afwerking en een volwaardige bescherming van het hout.

Pakket 2:  Waterbeits, Kleurbeits KAT, Verouderingsbeits + Meubel- en Vloerolie

In testpakket 2 vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van kleuren uit ons assortiment Beitsen en afwerking met Wasolie, Hardwaxolie en Structuurolie. Met deze selectie kunt u een volwaardige test doen waarbij u het hout kunt kleuren en afwerken tot het uiteindelijke resultaat zoals dit aan uw klant geleverd wordt.

Het uiteindelijke resultaat geeft een natuurlijke, levendige afwerking en een volwaardige bescherming van het hout. Door het gebruik van Beits neemt het aantal mogelijkheden om hout te kleuren aanzienlijk toe terwijl de bescherming van het hout ongewijzigd hoog blijft. 

Pakket 3: Waterbeits, Kleurbeits KAT, Verouderingsbeits + diverse lakken

In testpakket 3 vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van kleuren uit ons assortiment Beitsen en afwerking verschillende soorten lak. Met deze selectie kunt u een volwaardige test doen waarbij u het hout kunt kleuren en afwerken tot het uiteindelijke resultaat zoals dit aan uw klant geleverd wordt. 

Het uiteindelijke resultaat geeft een natuurlijke, levendige afwerking en een volwaardige bescherming van het hout. Door het gebruik van Beits neemt het aantal mogelijkheden om hout te kleuren aanzienlijk toe.  

Pakket 4: Buitenbeits, Buitenolie en Lak voor buiten

In testpakket 4 hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van producten die zeer geschikt zijn voor het onderhouden en kleuren van verschillende soorten buitenhout (hardhout of zachthout). Dit kan gaan om het kleuren en beschermen van tuinhuisjes, schuttingen, veranda’s, houten vlonders, maar ook uw tuinmeubelen. Deze producten, voeden het hout,  zijn van professionele kwaliteit en in veel gevallen voorzien van een sterk UV-filter voor een optimale bescherming. 

 

Zakelijk Account bij Meubelproducten.nl

Maakt u als zakelijke klant een account bij ons aan, laat het ons dan weten via ons contactformulier of info@meubelproducten.nl! Wij zorgen ervoor dat u een kortingscode krijgt waarmee u uw volgende bestellingen tegen nóg gunstiger voorwaarden kunt plaatsen.


Op alle testpakketten zijn onderstaande voorwaarden van toepassing

Alle testpakketten worden compleet geleverd met de benodigde gebruiksinstructies
**Meubelproducten.nl behoudt zich het recht voor om af te zien van levering van het gratis testpakket wanneer het beoogde doel hiervan, door Meubelproducten.nl niet wordt bevestigd.
*** 1 pakket per klant

Deze specialisten hebben al voordeel van onze gunstige voorwaarden!