fbpx Skip to content

Van de Specialist vóór de Specialist

Meubelproducten | Zakelijk

Oók voor de zakelijke gebruiker heeft Meubelproducten.nl zeer veel te bieden. Wat dacht u van aantrekkelijke prijzen, gratis advies over gebruik en toepassing van al onze producten en levering uit voorraad, dus razendsnelle levering en afhaalmogelijkheden.

Mooi praatje

Wij kunnen een mooi praatje houden over de kwaliteit en het gemak van onze hoogwaardige producten, maar onze producten kunnen u het best zelf overtuigen door hun kwaliteit en gebruiksgemak. Bestel daarom snel het testpakket van uw keuze en laat u overtuigen! Klik op de knop en vul het formulier in. Voeg in de opmerkingen uw KvK-nummer en een geldig BTW nummer en u ontvangt van ons de kortingscode waarmee u uw testers kunt bestellen. 

Interessante voorwaarden

Voor nieuwe zakelijke klanten hebben we ook nog eens zeer interessante voorwaarden om onze producten te testen. We bieden u namelijk 50% korting op uw eerste bestelling Testers aanDaarnaast bieden wij deze producten voor u als zakelijke klant ook nog eens tegen nóg gunstiger voorwaarden, waardoor u over topkwaliteit kunt beschikken tegen en een zeer gunstige prijs.

Deze specialisten hebben al voordeel van onze gunstige voorwaarden!