fbpx Skip to content

Onderhoud & Reparatie bij Meubelproducten.nl

Hier vindt u diverse producten die onmisbaar zijn als u uw meubels en/of vloer een keer moet repareren of restaureren en onderhouden.  Zoals het bijwerken van krassen, opknappen van oude meubels of een houten vloer. Het vullen van noesten, richels in meubels of uw vloer. Hiervoor is het van belang dat u de beste producten gebruikt om tot het mooiste resultaat te komen. 

Voor reparatie van een krasje of een oppervlakkige beschadiging van de kleur van uw meubel of vloer kiest u de juiste kleur uit ons Restauratiestiften.

Als het houten oppervlak meer aandacht nodig heeft en er gaten moeten worden opgevuld kiest u voor één van onze vullers

  • Woodpasta is een product wat perfect te kleuren is in de kleur van uw hout. Woodpasta is een vloeibaar hout wat eenvoudig op kleur te maken is met onze Beitsen. Hoeft uw vuller geen kleur te hebben dan maakt u gewoon gebruik van  onze Veba Houtplamuur.

Om lang plezier te hebben van uw meubels en vloer is het belangrijk uw meubel of vloer goed te onderhouden. Nadat u uw meubels en vloer gerepareerd of gerestaureerd zijn komt het aan op het onderhoud. Hiervoor heeft Meubelproducten.nl een aantal topproducten in het assortiment namelijk: 

Verder vindt u diverse producten voor het ontvetten, en reinigen van uw vloer, meubels en gereedschap zoals: AmmoniaTerpentineSt.Marc Express, Intensief Reiniger en Wascleaner en de materialen om deze producten mee te gebruiken zoals SponzenWypall pluisvrije doekjes en Latex Handschoenen.