Skip to content

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

  • De producten moeten ongeopend en onbeschadigd zijn. Indien de producten wel geopend en/of beschadigd zijn zal de schade bij u in rekening worden gebracht.
  • Het product moet een standaard assortimentsproduct zijn. Op maat gemaakte of speciaal bestelde producten kunnen niet geruild of retour gezonden worden.
  • U dient samen met de producten het volgende ingevulde formulier mee te zenden: Retourformulier

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’ 
Wanneer u kiest voor een tegoedbon bij retourneren van uw bestelling dan vergoedt de ondernemer alle betalingen inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht. 

Wanneer u producten wilt ruilen, zullen wij na binnenkomst van de te ruilen producten u z.s.m. een tegoedbon sturen, waarmee u de juiste producten kunt bestellen. 

Indien u nog vragen heeft over het ruilen of retour sturen, kunt u altijd contact met ons opnemen.