fbpx Skip to content

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Voor alle geretourneerde producten geldt: 

  • De producten moeten ongeopend en onbeschadigd zijn. Indien de producten wel geopend en/of beschadigd zijn zal de schade bij u in rekening worden gebracht.
  • Het product moet een standaard assortiment product zijn. Op maat gemaakte of speciaal bestelde producten kunnen niet geruild of retour gezonden worden.
  • U dient samen met de producten het volgende, volledig ingevulde formulier mee te zenden: Retourformulier

Meubelproducten.nl vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door Meubelproducten.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument haar de herroeping meldt. Tenzij Meubelproducten.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag zij wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat zij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Meubelproducten.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’ 
Wanneer u kiest voor een tegoedbon bij retourneren van uw bestelling, of u ruilt het product om, dan vergoedt Meubelproducten.nl alle betalingen inclusief eventuele leveringskosten die door Meubelproducten.nl in rekening zijn gebracht. 

Wanneer u producten wilt ruilen, zullen wij na binnenkomst van de te ruilen producten u z.s.m. een tegoedbon toesturen, waarmee u de juiste producten kunt bestellen. 

Indien u nog vragen heeft over het ruilen of retour sturen, kunt u altijd contact met ons opnemen.