fbpx Skip to content

Voor de Specialist

Voor de Specialist bij Meubelproducten.nl

Naast ons standaard assortiment hebben we bij Meubelproducten.nl hebben we een aantal producten in ons assortiment opgenomen die op een unieke manier worden geproduceerd of die gebruikt worden met een speciaal doel of voor een specifieke toepassing. 

Harpuis van Vliegenthart | Lacq is zo’n product, een traditioneel Zuiderzee product. Een door de eeuwen heen beproefd middel om hout werkelijk lang goed te houden. Onze harpuis wordt vervaardigd volgens een oud procedé van zuiver natuurlijke grondstoffen, zoals het destijds gemaakt werd in de havens rond de Zuiderzee. 

Neem bijvoorbeeld de Stockholmer Teer, traditionele donkerbruine ambachtelijke houtteer van de beste kwaliteit die wordt gebruikt voor bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. 

Harpuis
Origineel Zuiderzee recept voor onderhoud van houten platbodems.

Stockholmer Teer
Zweeds teerproduct voor bescherming van zachte houtsoorten.

Gestookt Jachtlak
Traditoneel gestookt me een volle, bolle glans.

Natuleum
Natuurlijke carbolineumvervanger en bescherming van buitenhout

Meubelproducten.nl voor de zakelijke professional

Van de specialist vóór de specialist!

Oók voor de zakelijke gebruiker heeft Meubelproducten.nl zeer veel te bieden. Wat dacht u van aantrekkelijke prijzen, gratis advies over gebruik en toepassing van al onze producten en levering uit voorraad, dus razendsnelle levering.

Voor zakelijke klanten hebben we ook nog eens zeer interessante voorwaarden om te testen met onze producten.

Maakt u als zakelijke klant een account bij ons aan, laat het ons dan weten. Wij zorgen er dan voor dat u uw volgende bestelling tegen nóg gunstiger voorwaarden kunt plaatsen.