fbpx Skip to content

Kalkwas & Krijtwas Taupe

  • Kalkwas & Krijtwas Taupe
  • Reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk
  • Kalkwas & Krijtwas is ook in wit, grijs en zwart verkrijgbaar
Wissen

Gebruiksaanwijzing

Krijtwas & Kalkwas Taupe is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Grijs/bruine (Klei) uitstraling kunt geven.

Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een zachte borstel of doek. Hoe droger de was is, des te gemakkelijker is het uitpoetsen.

Voorbeelden van meubelen behandeld met kalkwas kan u op de volgende pagina vinden: https://www.meubelproducten.nl/nieuwsoverzicht/klantenervaringen-met-foto-s/meubels-met-kalkwas-behandeld/

Productbeoordelingen

Voor dit product zijn er nog geen reviews. Voeg nu een review toe.

Producteigenschappen

Gewicht N/B
Inhoud

Testerpotje, 370 ml

Kleuren

Taupe

Aanbrengen

Kwast

Taupe Wash uitstraling

Met de Krijtwas & Kalkwas Taupe kunt u uw meubelen een lichte bruin/grijze uitstraling geven. De Kalkwas & Krijtwas, welke ook wel bekend is onder de naam limingwax, is gemaakt van o.a. bijenwas en carnaubawas, gemengd met kalk en aarde pigmenten. Door de kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Kalkwas & Krijtwas Taupe geeft het hout een prachtige aardetint. Ook kan Kalkwas & Krijtwas Taupe gebruikt worden om een verflaag bepaalde accenten te geven. Lichtere verflagen zoals wit, crème of ivoor krijgen door de Kalkwas & Krijtwas Taupe een mooie waas.

Andere kleuren

Kalkwas is ook verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs:

Kalkwas & Krijtwas Wit
Kalkwas & Krijtwas Zwart
Kalkwas & Krijtwas Grijs

Samenstelling

De Kalkwas & Krijtwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Kalkwas & Krijtwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalkwas & Krijtwas Taupe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.