fbpx Skip to content

Verfnatuurlijk Krijtverf

  • Kleur:  
  • Sneldrogend en reukarm
  • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
  • Erg vriendelijk geprijsd
Wissen

Informatie

De Krijtverf van Meubelproducten.nl is gemaakt van echt krijt op basis van eeuwenlange recepturen voor het produceren van Krijtverf. Gecombineerd met de hedendaagse technieken, is deze historische Krijtverf een product van zeer hoge kwaliteit. De Krijtverf bevat een zeer hoog percentage aan krijt en hoogwaardige natuurlijke pigmenten. Deze verf is te gebruiken op bijna elke ondergrond, zonder dat er uitgebreid geschuurd hoeft te worden of primers aangebracht hoeven te worden.

Het is een geweldig product om een oude look aan meubelen te geven.De Krijtverf  kan afgewerkt worden door een beschermlaag met blanke boenwas, meubelolie Naturel of Naturel Mat.

Met krijtwas kunnen er antiekeffecten worden aangebracht op de meubelen die behandeld zijn met Krijtverf. Hiervoor is de Krijtwas Wit, Zwart, Grijs en Taupe beschikbaar.

 

Onze milieuvriendelijke Krijtverf is gemaakt op waterbasis en bevat natuurlijke pigmenten. Daarom kan hij ook gebruikt worden in omgevingen waar antiallergische en antibacteriële eigenschappen belangrijk zijn.

In het kort is onze Krijtverf :

  • Gemaakt op basis van historisch receptuur, gecombineerd met  hedendaagse technieken
  • Op waterbasis, dus milieuvriendelijk
  • Sneldrogend en reukarm
  • Gekleurd met hoogwaardige natuurlijke pigmenten
  • Erg vriendelijk geprijsd

Gebruiksaanwijzing

De Krijtverf heel goed roeren voor gebruik. De ondergrond moet droog en ontvet zijn. Gebruik een ontvetter zoals bijv. Intensiefreiniger.  Breng de Krijtverf onverdund aan of verdun het eerst met water voor een ‘wash’ effect. Eventueel kan de Krijtverf ook ingedikt worden door het een nacht zonder deksel te laten staan.

De Krijtverf  kan met een roller of met een kwast aangebracht worden. Voor het verven van meubelen wordt een zachte kwast geadviseerd. Wanneer u de Krijtverf wil aanbrengen op hout dat zeer waarschijnlijk kan gaan “bloeden”, is het verstandig om eerst een houtprimer aan te brengen. Gereedschappen kunnen gereinigd worden met water.

Productbeoordelingen

Voor dit product zijn er nog geen reviews. Voeg nu een review toe.

Producteigenschappen

Gewicht N/B
ean13

0

Inhoud

250 ml, 1 liter

Kleuren

Maatwerk kleur

Verbruik

8 tot 13 m² per liter, afhankelijk van het profiel en de poreusheid van de ondergrond

Aanbrengen

Roller of kwast

Droogtijden

Aanraakdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 1 uur. (in sommige omstandigheden duurt drogen langer).

Milieu

Het product voldoet aan de Europese richtlijnen: EU limiet voor VOS voor dit product (cat: A/a)  is maximaal 30 g/l. Het VOS gehalte in ons product is maximaal 15 g/l.

Bewaren

Op een vorstvrije locatie: 1 – 2 jaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verfnatuurlijk Krijtverf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.